REKLAMI GEÇ

Denizli Baro’sundan Adalet sergisi

Denizli Baro’sundan Adalet sergisi

Denizli Barosu, Avukatlar Günü dolayısıyla Baro Sosyal Tesisinde “Adalet” konulu Uluslararası Karikatür Sergisi açtı. Sergide, halk ve demokrasi arasındaki eşitliği ve eşitsizliği anlatan 20 karikatür yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2014 Pazar, 12:24

Denizli Barosu, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü dolayısıyla, Uluslararası Karikatür sergisi açtı. Baro Sosyal Tesislerindeki ‘Adalet’ konulu karikatür sergisine, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Ali Değirmenci, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda avukat katıldı.

Hukuku en iyi şekilde yerine getireceklerini dile getiren Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan, “ Denizli Barosu olarak vefat eden meslektaşlarımız adına lokma hayrı ile başladık. Bugünde burada Denizli meslektaşlarımız ve Denizli protokolü ile beraberiz. Denizli Barosu olarak biz hukukun yaşamın her alanında ihtiyaç olduğunu bilen ve bu anlamda da hizmet etmeye çalışan bir topluluğuz. Denizli avukatlar barosu olarak başlatılan sosyal sorumluluk projesi olmak üzere her alanda hizmet üretme çabasındayız” dedi.

“Türkiye’nin içinde bulunduğu bazen hukuka aykırı eylem ve sözlerin yaşandığı bir gerçektir” diyen Müjdat İlhan , “Her ne kadar dinlenmesek de bizler her alanda bu konuyla ilgili üzerimize düşenleri yapmaya söylemeye devam edeceğiz. Kaldı ki demokratik haklarıyla ilgili yola çıkanların evlerine dönemediği bir süreç yaşadık. O yiten canların hepsinin rahmetle anıldığı süreci yaşadık. O alanda olup görevi gereği yiten canların da rahmetle anıldığı süreci de yaşadık. Böyle şeylerin ülkemizde tekrar yaşanmaması dileğiyle. Dünyaya hukukun egemen olduğu günleri özlemle beklediğimizi ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.
adalet-konulu-sergisi-foto-serit

Serginin ardından katılımcılar müzik eşliğinde sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı