Baroda üç aday

Denizli Barosu Olağan Genel Kurul’a hazırlanıyor. 13 Ekim 2012’de yapılacak genel kurula artık sayılı günler var. Baro yönetimin Başkan Müjdat İlhan’ın yanı sıra 2 talibi daha var.
/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2012 Cuma, 15:59
Denizli Barosu, seçim heyecanı yaşıyor. Baro 13 Ekim’de Genel Kurul’a gidiyor. Denizli Barosu’nun bir önceki genel kurulunda Av. Adil. Demir başkan seçilmiş, ancak Demir 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Demir’in istifasının ardından başkanlık için ara seçime gittiği günden bu yana Baro Başkanlığı görevini yürüten Av. Müjdat İlhan, bu kez kendi ekibiyle yönetime talip.
İLHAN’IN LİSTESİ
Şeffaf, katılımcı, güçlü baro sloganıyla yola çıkan Başkan İlhan’ın listesinde Deniz Kuzu, Fatma Kıyak, Jale Özdemir, Mefaret Aydın, A. Cengiz Kılıç, Alpaslan Oruç, Erman Yarışan, Gökhan Yaşar, İbrahim Akşit, Veli deveciler yer alıyor.
DİĞER ADAY HALİL SARI
Değişim ve gelişim için meslekte birlik ve dayanışma sloganıyla yola çıkan Av. Halil Sarı da yönetime talip. Sarı’nın listesinde Bircan Kınalı, Ahmet Sağtaş, Hakan Karabacak, Murat Mintaş, Ayfer Alaca, Ahmet ince, Halil İbrahim Yılmaz, Medine Bedia Karababa, Hasan Kertik ve Elvan Aka Ün yer alıyor.
ONUR DAYIOĞLU DA ADAY
Baro’nun bir başka adayı ise Avukat Onur Dayıoğlu. Lider Baro, güçlü avukat sloganıyla yola çıkan Dayıoğlu’nun listesinde Tevfik Kendirli, Gülten Çıralı, Koray Kurşunluoğlu, Miyase Şengül, Mehmet ali Doğan, Osman Akdemir, Cüneyt Kunter, Emin Eren, Pınar Cerit ve Tahir Çevik yer alıyor.