REKLAMI GEÇ

Denizli basını eğitimde

Denizli basını eğitimde

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin GEKA’nın desteği ile düzenlediği ve 4 gün süren “Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitimi” tamamlandı. Eğitimin son gününde sertifika töreni düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2018 Pazar, 13:16

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteğiyle düzenlediği “Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı Eğitimi”, 4 gün süren dolu dolu bir programla tamamlandı.

Eğitimi, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel verdi.

Çok sayıda basın mensubunun ilgi gösterdiği ve istikrarlı bir şekilde takip ettiği eğitim 22 Mart’ta başladı ve 4 gün sürdü.

Eğitimde Adanalı ve Özel, medya fotoğrafçılığını anlattı, fotoğraf teknikleri, makine ayarlarını gösterdi. Saha çalışmasının da yapıldığı eğitimde, basın mensupları aldıkları eğitimle güçlendirdikleri mesleki becerilerini bu saha çalışmasında deneme ve sergileme imkanı buldu.

Photoshop eğitimi bölümünde ise fotoğrafların düzenlenmesi, ayarları ve yayına hazırlanması anlatıldı.

SON GÜN SERTİFİKALAR VERİLDİ
Eğitimin son gününde sertifika töreni düzenlendi. DGC İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, eğitimleri veren Tolga Adanalı ve basın mensupları katıldı.

Başkan Boyacı, başarılı bir eğitim geçirdiklerini belirterek, alanında uzman olan Tolga Adanalı ve Rıza Özel’in önemli bilgiler verdiğini, deneyimlerini paylaştığını söyledi.

Adanalı ise Denizli’de karşılaştığı manzaradan ve basın mensuplarının bilgiye olan ilgisinden son derece memnun kaldığını söyledi. Medya fotoğrafçılığı ve montajının geniş bir alan olduğunu belirten Adanalı, burada edinilen bilgilerin daha da geliştirilmesi gerektiğini anlattı.

Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Tolga Adanalı önce bayan basın mensuplarının, ardından da tüm katılımcıların sertifikalarını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı