REKLAMI GEÇ

DEGİAD Başkanı Sözkesen’den anlamlı mesaj

DEGİAD Başkanı Sözkesen’den anlamlı mesaj

Türkiye, Antalya’da iki polis tarafından turist bir kadının acımasızca dövülmesinin şokunu yaşarken, Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Melek Sözkesen’den anlamlı bir mesaj geldi. Sözkesen, polis bir arkadaşıyla fotoğrafını, “Sorun polis olmakta değil, adam olamamakta” notuyla paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 18:15

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yerde yatan ve yalvaran turist bir kadını iki polisin acımasızca dövmesiyle ilgili görüntülerin yayınlanmasının ardından büyük şok yaşandı.

İnsanların güvenliğinden sorumlu polisin böyle bir davranış göstermesi tepki çekerken, kimlikleri tespit edilen ve açığa alınan polislerden biri tutuklandı, diğeri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye’yi şoka sokan görüntülerin ardından DEGİAD’ın başkanı Melek Sözkesen, sosyal medya hesabından fotoğraf ve mesaj paylaştı.

Polis bir arkadaşı ile fotoğrafı ve üzerine de “Bir kadın polisler tarafından tekmelenirken, kendisi doğum günümü kutlamaya elinde pastası ile gelen ‘polis’ arkadaşım… Demek ki neymiş, sıkıntı ‘polis’ olmakta değil, ‘insan’ ve ‘adam’ olamamakta… Kadına şiddete hayır, kadın gülerse dünya güler. Bu kadına el kaldıran, fiziksel gücü güçsüze yetenleri gördükçe, onların acizliklerine ancak üzülüyorum” yazan Sözkesen, anlamlı bir mesaj verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı