REKLAMI GEÇ

Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Bektaş’a ziyaret

Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Bektaş’a ziyaret

Koordinatörlüğünü Denizli Ticaret Odası’nın yaptığı, Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Hey Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Bektaş’ı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2010 Salı, 18:16

Hey Tekstil’de gerçekleştirilen ziyarette, Denizli İl Kadın Girişimciler Başkanı Melike Basmacı Kayhan, Başkan Yardımcısı Yıldız Aydemir, Genel Kurul Üyesi Mehtap Özcan ile Ömür Duruerk hazır bulundu. Ziyarette konuşan Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melike Basmacı Kayhan, Denizli’de göreve yeni başladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Denizli, Muğla ve Aydın’ın içinde bulunduğu Güney Ege Kalkınma Ajansı bizim için büyük bir şanstır. Bunu Kadın Girişimciler olarak bayanlarımızın lehine kullanacağız. Ayrıca Avrupa Birliği projelerini yakından takip ediyoruz, bununla ilgili yakın zamanda bir sürprizimiz olacak. Bizler, Denizli’yi kadın girişimciliği konusunda bir numara yapacağız.”

Denizli heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bektaş ise Denizli’nin kendisi ve girişimcilik açısından önemli bir şehir olduğunu dile getirdi. Kadın girişimci sayısının artması gerektiğini söyleyen Bektaş, “Kurul üyeleri olarak, daha fazla kadın girişimciye destek olmamız gerekiyor. Oda organlarında daha fazla kadının yer alması için çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Denizli İl Kadın Girişimciler Başkanı Melike Basmacı Kayhan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş’a Denizli horozu hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı