REKLAMI GEÇ

El emeği oyuncaklar, umut olacak

El emeği oyuncaklar, umut olacak

Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD)’ın yaklaşık bir yıldır sürdürülen oyuncak atölyesinde dernek üyelerinin yaptığı el emeği göz nuru oyuncaklar, kimsesiz çocuklar yararına satışa sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2013 Pazartesi, 18:22

Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin bir süre önce faaliyete geçirdiği ‘Oyuncak Atölyesi’, meyvelerini vermeye başladı. Koruyucu Aile Derneği üyesi olan bir grup kadının, el emeği göz nuru oyuncakları, bir kafede düzenlenen kermeste satışa sunuldu.

Geçtiğimiz Yıl ‘Bir Yumak Sevgi, bir Yumak Mutluluk’ sloganı ile yaptıkları oyuncakların kimsesiz çocuklara ulaştırılarak sevindirildiklerini söyleyen Dernek Başkanı Ayfer Doğan,
“Oyuncak Atölyesi projesinin yönetimini üstlenen dernek üyelerimizden Ferah Göçtü ve Gülşen Danışman’ın, öncülüğünde, Yıldız Böbeci, Fatma Sabah, Şule Turgut, Emine Bozkurt, Nurşen Araç,Gülseren Küçüköz ile birlikte yaptıkları oyuncaklar, düzenlenen kermeste satışa sunuldu. Oyuncaklardan elde ettiğimiz gelir, yine kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak” dedi.

Oyuncak Atölyesi projesi sorumlusu Gülşen Danışman ise çalışmalarının aynı sevgi ancak daha güçlü bir tempoyla süreceğini, her çocuk gülüşünün kendileri için en büyük ödül olduğunu söyledi.

BAYAN DEMİR DESTEK VERDİ
DEKAD’ın düzenlediği kermese katılan Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, dernek üyelerinin çalışmalarına destek verdi.
Ayrıca, koruyucu ailelik modelinin yaygınlaştırılması amacıyla kermese katılan tüm ziyaretçilere koruyucu aile ve çocuk öncelikli yaşam algısı hakkında bilgi verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı