REKLAMI GEÇ

Denizli Özgecan için toplanıyor

Denizli Özgecan için toplanıyor

Mersin’de bindiği minibüsün sürücüsü tarafından tecavüz edilip, vahşice öldürüldükten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan için bugün Denizli’de eylem var. Saat 15:00’de Candoğan Parkı’nda yapılacak eylemin yanı sıra, “Özgecan İçin Yürüyelim” adıyla facebook’ta açılan hesaptan saat 16:00’da Delikliçınar’da toplanma çağrısı yapılıyor. Çağrı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2015 Pazar, 09:51

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan’ın bindiği minibüsün sürücüsü tarafından tecavüz edilip öldürüldükten sonra babası ve arkadaşının yardımıyla yakıldığının ortaya çıkması Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Denizli de bu vahşi cinayete kayıtsız kalmadı. Bugün saat 15:00’da Candoğan Parkı’nda düzenlenecek eylemle Özgecan Aslan’ın katledilmesi ve son dönemde artan kadına karşı şiddet olayları protesto edilecek.
Diren Denizli Platformu’ndan yapılan çağrıda tüm kadınlar ve kadına yönelik şiddete kayıtsız kalmayan herkesin protesto eylemine katılması istendi.

ÖZGECAN İÇİN YÜRÜYELİM
Bu arada Özgecan için Denizli’de bir tepki eylemi için daha sosyal medyada çağrı yapılıyor. “Özge için yürüyelim” adıyla Facebook’ta açılan hesapta, Denizlililer saat 16:00’da yürüyüş için Delikliçınar Meydanı’nda toplanmaya davet ediliyor.
Bu hesaptan yapılan çağrı, sosyal medyada paylaşım paylaşım rekorları kırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı