REKLAMI GEÇ

Denizli Rotary Kulunü’nden Çalışkan ve Çakır’a ödül

Denizli Rotary Kulunü’nden Çalışkan ve Çakır’a ödül

Denizli Rotary Kulübü’nde Ahmet Çalışkan ve Mehmet Çakır’a meslek hizmet ödülü

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2020 Çarşamba, 08:00

Denizli Rotary Kulübü, çalışmaları ve faaliyet alanlarında gösterdikleri başarıları ile öne çıkan isimleri onurlandırmayı sürdürüyor.

Her yıl farklı alanlarda ve mesleklerde fark yaratan isimlere “Meslek Hizmetleri Ödülü” veren Denizli Rotary Kulübü, bu kez Çalışkan Sobaları sahibi Ahmet Çalışkan ile fotoğraf sanatçısı Mehmet Çakır’ı ödüllendirdi.

Anemon Otel’de düzenlene etkinliğe Rotary 2440. Bölge Guvernörü Fatih Akçiçek, Delikliçınar Rotary Kulübü Başkanı Yusuf Akçay, Denizli Rotarack Kulübü Başkanı Egemen Temizkalay ve kulüplerin üyeleri katıldı.

Ürettiği sobalar ile 69 yıldır yuvaları ısıtan Ahmet Çalışkan, sektöre ve Denizli’ye yaptığı katkılardan dolayın Rotary Meslek Hizmet Ödülü aldı.

Törende ödüllendirilen bir diğer isim olan fotoğraf Sanatçısı Mehmet Çakır oldu. Çektiği fotoğraflar ile katıldığı yarışmalardan çok sayıda üst düzey ödül alan Mehmet Çakır da Rotary tarafından Meslek Hizmet Ödülü ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Denizli Rotary Kulübü Başkanı Asil Türk, ödüle layık görülen Ahmet Çalışkan ve Mehmet Çakır’ın özgeçmişlerini okudu, ödüle layık görülen çabaları ve çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Mehmet Çakır’ın çektiği fotoğraflar ile şehrin ve ülkenin belleğine, kültürüne sahip çıktığını belirten Asil Türk, “Mesleğinize ve şehrimiz insanlarına değer kattınız. Başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizi meslek hizmetleri ödülüne layık gördük. Kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Işığınız bol olsun” dedi.

Diğer ödül alan Ahmet Çalışkan’a ilişkin değerlendirmeler de yapan Asil Türk, “Ürettiğiniz ürünlerin içine sıcaklığınızı ve sevginizi koydunuz. Yaptığınız çalışmalarla mesleğinizi geliştirdiniz ve marka yarattınız. Şehrimiz ekonomisine ve tanıtımına katkı sağladınız. Bu katkılarınız nedeniyle sizi meslek hizmetleri ödülüne layık gördük. Kalpleri ısıtan çalışmalarınızın devamını dileriz” dedi.

Konuşmaların ardından Çalışkan ve Çakır’a kulüp bayrakları ile çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı