REKLAMI GEÇ

Ona kansere yenik düştü

Ona kansere yenik düştü

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Ona, yaşamını yitirdi. 60 yaşındaki başkan evli ve 2 çocuk babasıydı.

/ DENİZLİHABER / 29 Ocak 2013 Salı, 11:31

Denizli ve başta şoför camiası yasta. Kentin en önemli meslek odalarından biri olan Denizli Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Ahmet Ona, kansere yenik düştü.

2 yıldır oda başkanlığı yapan Ahmet Ona hafta sonu yaşamını yitindi. Yakalandığı akciğer kanserine karşı 2 yıldır mücadele veren 60 yaşındaki Ona, hafta sonu son nefesini verdi.

Ona’nın ölüm haberi şoför camiasını yasa boğdu. Ona’nın cenazesi Tekkeköy’deki Merkez Camii’nde kılınan cenaze törenin ardından Tekkeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ahmet Ona, evli ve 2 çocuk babasıydı.

DENİZLİHABERDEN BAŞSAĞLIĞI VE ÖZÜR
Denizlihaber.com Ailesi olarak yaşadığımız teknik bir sıkıntı yüzünden Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ona’nın ölüm haberini gecikmeli olarak verdiğimiz için özür diliyor, Ona’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine sabır diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı