REKLAMI GEÇ

Yeşilay’a yeni yönetim

Yeşilay’a yeni yönetim

Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. Yeni Başkan Bünyamin Yakar, geçtiğimiz dönemde kurumsallaşma adına önemli çalışmaların yapıldığı Yeşilay Cemiyeti’nde yeni bir dönem başladığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 11:41

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi Yönetimi, 28 Şubat’ta yapılan Olağan Genel Kurul’da değişmişti. Yönetimi devralan yeni Şube Başkanı Bünyamin Yakar ve ekibi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın toplantısı ile yeni yönetimi tanıttı.

Başkanlığını Bünyamin Yakar’ın yürüteceği Yeşilay Cemiyeti’nin yönetim kurulu üyeleri Ümit Karabiga, Hakan Şirin, Hilal Can, İsmail Hakkı Akbudak, Fatih Durmaz, Emine Emiroğlu, Cihan Baykara, Dilaver yardım, Ahmet Taş, Ömer Fatih Filiz, Mustafa Kürşat Yılmaz, Osman Yüceliş, Muhammed Bekir Ege, Nuri Özdeniz ve Kazım Ar’dan oluştu.

Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi’nin yeni bir döneme başladığını belirten Yakar, Yeşilay Cemiyeti’nin geçtiğimiz dönemde çok önemli kurumsallaşma çalışmaları gerçekleştirdiğini söyledi. Yakar, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti bugün ülkemizin sivil toplum alanında güzide bir markası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yeni dönemde bu markanın bütün dünyaya yayılması konusunda başlattığımız çalışmalara öncelik vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı