REKLAMI GEÇ

Denizlili Halime Teyze, koronovirüse karşı el örgüsü maske üretti

Denizlili Halime Teyze, koronovirüse karşı el örgüsü maske üretti

Maske fiyatlarının artması, koruyuculuğunun tartışılması Akkonak’ta oturan 68 yaşındaki Halime Göksal’ı farklı bir üretime yönlendirdi. Halime Teyze, içine koruyucu filtre yerleştirilebilecek el örgüsü maske üretti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 17 Mart 2020 Salı, 08:30

Akkonak Mahallesinde yaşayan 68 yaşındaki Halime Göksal, artan maske fiyatlarına ve maske sıkıntısına karşı kendi çözümü üretti. Göksal koronavirüsten kendini ve sevdiklerini korumak için şişle yün ipi eline alıp maske örmeye başladı. Maskeler beğenilince de sevdikleri için örmeye devam etti. Halime teyze renk renk ördüğü maskelerin içine koruyucu filtre koyulacak şekilde tasarladı.

‘FIRSATÇILARA SAVAŞ AÇTIM’
Denizli Haber’in ulaştığı Halime Göksal, hem virüsten korunmak, hem de virüsle beraber ortaya çıkan fırsatçılarla baş etmek için böyle bir yöntem bulduğunu söyledi, “Koronavirüsten hepimiz çok etkilendik. Korunmak istiyoruz, piyasada maske olanlarda çok pahalı ben de kendimce hem virüse hem de fırsatçılara böyle bir savaş açtım. İlk yaptığım maskeleri sosyal medyaya yükledim, çok beğenildi. Torunlarıma, komşularıma, çevremdeki herkese bundan örmeye çalışıyorum” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı