REKLAMI GEÇ

DGC saldırıyı kınadı

DGC saldırıyı kınadı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci´nin işyerine yönelik gerçekleşen silahlı saldırıyı kınadı.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan, Cemiyet Başkanı Bülent Öztürk,gerçekleşen silahlı saldırının mahiyeti her ne olursa olsun şiddetle kınadıklarını belirterek şöyle dedi:

“Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bu kentin insanları tarafından bu kentin anahtarının teslim edileceği kadar önemli bir sorumluluğu, geçici olarak üstlenen bir kimliğe sahiptir. Böyle bir kimliği taşıyan insanın işyerine yapılan saldırının siyasi olma ihtimali yüksektir. Ama özünde gerekçe her ne olursa olsun, tepkisini silahla gösterme ihtiyacı duyan anlayışın karşısında durulmalı ve bu olaya neden olan güçlerin ortaya çıkarılması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bu düşüncelerle saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor, olayın arkasında olan güçlerin Denizli Polisi tarafından en kısa zamanda ortaya çıkarılacağına inanıyor, Başkan Zeybekci ve işyeri çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı