REKLAMI GEÇ

EGAFED yönetiminde, 3 DEGİAD’lı

EGAFED yönetiminde, 3 DEGİAD’lı

Ege Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu’nun yapılan genel kurulunda, DEGİAD Başkanı İlker Başkaya ile birlikte Manisalı ve Hünkar da EGAFED Yönetim Kurulu’na seçildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2010 Cuma, 17:43

DEGİAD, 29 Aralık 2009 tarihinde yapılan genel kurulunda aldığı karar ile Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu’na (EGAFED) üye olmuştu.

EGAFED’in 9 Ocak 2010 tarihinde, Kuşadası’nda yapılan genel kuruluna, DEGİAD delegeleri tam sayı ile katıldı. Kuşadası’nda yapılan seçimlerde, DEGİAD delegelerinden üçü, EGAFED Yönetim Kurulu’na seçildi. DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Başkaya ve DEGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Manisalı ve DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Hünkar, EGAFED’in yönetiminde yer aldı.

DEGİAD Başkanı İlker Başkaya, “Bundan sonra EGAFED Yönetim Kurulu’nda, ben, Manisalı ve Hünkar, DEGİAD ve Denizli için çalışacağız. Ayrıca, EGAFED’i Denizli’de 2003 yılında kuran ve DEGİAD’ın o dönemdeki yönetim kurulu başkanı olan Ufuk Semercialbaz da DEGİAD’ın doğal delegesi olarak seçime katılmış ve EGAFED Danışma Kurulu’nun asil üyeliğine seçildi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı