REKLAMI GEÇ

Egeli Kadınlar Denizli’de buluşacak

Denizli Kadın Platformu, Emekli Öğretmenler Derneği’nin ev sahipliğinde toplandı. Kasım ayının değerlendirmesinin yapıldığı toplantının gündeminde ise dördüncüsü Denizli’de düzenlenecek ‘Ege Kadın Buluşması’ vardı.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2007 Pazartesi, 01:00

Bu seneki ana temasının ‘Yoksulluk ve Kadın İstihdamı’ olacağı Ege Kadın Buluşması’nın dördüncüsünün Denizli’de düzenleneceğini söyleyen Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Nurten Karakış, platformun tüm üyelerinin, konuyla ilgili çeşitli etkinliklerde bulunacağını ifade etti.

Denizli Kadın Platformu’nun girişim ve organizasyonu, Heinrich Böll Stiftung Vakfı’nın maddi desteği ile düzenlenecek olan toplantıda, Ege Bölgesi’ndeki 7 ilden toplam 23 kadın kuruluşunun katılacağı toplantıda birçok kadın platformu üyesi bir araya gelecek. Daha önce İzmir Muğla ve Aydın’da düzenlenen buluşmada bir araya gelen kadın örgütleri, yoksulluk ve kadın istihdamı konusunda, Ege Bölgesi’ndeki kadın iş gücünün çeşitli biçimlerini saptamaya yönelik haritalama çalışmaları da yapacak. Buluşma, her sene farklı tarihlerde düzenleniyor.

Kadın Platformu Kasım ayına hızlı giriş yaptı

Denizli Kadın Platformu toplantısı, Emekli Öğretmenler Derneği’nin ev sahipliğinde TMMOB Konferans Salonu’nda düzenlendi. Yaklaşan Öğretmenler Günü ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü, toplantının ön plana çıkan maddeleriydi. 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili konuşan Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Süheyla Özbudak, öğretmenlerin ülkemiz için büyük bir öneme sahip olduğuna değindi. Özbudak’ın ardından konuşan Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Nurten Karakış, 10 Kasım’ın önemini anlatan konuşmasının ardından Kasım ayı içinde yapılması planlanan aktiviteleri katılımcılarla paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı