REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nden Öğretmenler Günü kutlaması

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nden Öğretmenler Günü kutlaması

Eğitim-İş Denizli Şubesi Öğretmenler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Emekli olan öğretmenlerin plaketle uğurlandığı “Hepimizin bir öğretmeni var: Başöğretmen Atatürk” etkinliğinde, “Başöğretmen Atatürk” yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2017 Cuma, 11:04

Eğitim-İş Denizli Şubesi, Baro Lokali’nde anlamlı bir Öğretmenler Günü etkinliğine imza attı.

Çok sayıda öğretmenin katıldığı etkinlikte davetlilere seslenen Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, her yıl gerçekleştirdikleri “Hepimizin bir öğretmeni var: Başöğretmen Atatürk” etkinliğine katılan davetlilere teşekkür etti.

Öğretmenliğin hayat boyu devam ettiğini belirten Aydoğan, “Evde, okulda, sokakta, alanda her yerde, demokrasi mücadelemiz için öğretmenlerimiz görevlerine devam edecektir” dedi.

Konuşmanın ardından hayatlarını öğrencilerine adayan ve emekli olan öğretmenlere teşekkür plaketleri verildi.

Etkinlik, düzenlenen “Başöğretmen Atatürk” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. Mektup dalında Babadağ Atatürk İlkokulu’ndan Ece Tarakçı birinci, Gazi İlkokulu’ndan Sefa Yangın ikinci, Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu’ndan Ayşenur Aybüke Ulus da üçüncülüğü elde etti.

Resim dalında ise birinciliği Raşit Özkardeş Ortaokulu’ndan Fatma Nur Oymak kazandı. Yarışmanın ikinciliğini 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu’ndan İrem Duhan, üçüncülüğü Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu’ndan Ceylin Yıldız, dördüncülüğünü da Namık Kemal Ortaokulu’ndan Nur Sema Utlı aldı.

Son ödül töreni ise kompozisyon yarışması için yapıldı. Birincilik ödülünü Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nden Gülhan Dalkılıç’ın aldığı yarışmanın ikincisi Baklan Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Lisesi’nden Yiğit Aycan, üçüncüsü Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden İbrahim Öselemiş, dördüncüsü ise Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nden Buket Çaybaşı oldu.

Eğitim-İş Denizli Şubesi’nin düzenlediği “Hepimizin bir öğretmeni var: Başöğretmen Atatürk” etkinliği gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Öğretmenler hem sohbet edip, hasret giderdi, hem de eğlenceli bir gece yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı