REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş’ten anlamlı gece

Eğitim-İş’ten anlamlı gece

Eğitim- İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü darbe günü olarak görenlere cevap verdi, “Siz neyi andığınızı biliyorsanız, aynı bizler gibi 24 Kasım’ı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Baş Öğretmenlik unvanını aldığı gün olarak değerlendiriyorsanız anmasını bilirsiniz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 12:07

Eğitim-İş Denizli Şubesi üyeleri, Öğretmenler Günü nedeniyle Denizli Barosu Lokali’nde düzenlenen “Hepimizin Bir Öğretmeni Var” adlı gecede bir araya geldi. Etkinliğe Eğitim-İş üyesi öğretmenlerin yanı sıra Tabip Odası Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün de katıldı.

Eğitim- İş yönetimi tarafından geceye katılan öğretmenlerin günü karanfil ile kutlandı.

denizli-egitim-is-ogretmenler-gunu-gecesi-ic-1

ÖĞRETMENLER GÜNÜ OLDUĞUNU BİLİRSENİZ, ANMASINI BİLİRSİNİZ
Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, Türkiye’de solu temsil ettiğini sanan bazı kişilerin, ağız birliği yapmışçasına bugünü bir darbe günü olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

Özbay, “Evet, ne yazıktır ki; 24 Kasım, 80 darbesi sonrası askeri darbeyi yapanların aklına gelmiştir. Ama siz neyi andığınızı biliyorsanız, aynı bizler gibi 24 Kasım’ı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Baş Öğretmenlik unvanını aldığı gün olarak değerlendiriyorsanız, anmasını da bilirsiniz. Hiç başka bir şeyin arkasına sığınmazsınız. Biz bugün burada Mustafa Kemal’i anıyoruz. Biz bugün burada TÖBDER üzerinden geçen askeri darbe ve onları savunanları lanetliyoruz. Mustafa Kemal’den aldığımız ışıkla mücadeleye, boyun eğmemeye devam edeceğiz” dedi.

denizli-egitim-is-ogretmenler-gunu-gecesi-ic-34jpg

Konuşmanın ardından Osman Özgür İlkokulu öğrencisi Can Oktay Sarıkaya yazdığı ‘Öğretmenime’ isimli şiiri okudu.

denizli-egitim-is-ogretmenler-gunu-gecesi-ic

15 YIL SONRA DANIŞMAN ÖĞRETMENİNE PLAKET VERDİ
Daha sonra bu yıl emekli olan Eğitim İş üyesi öğretmenler Necati Önal, Ahmet Kayhan, Belgin Kayhan, Ayşe Atik, Gülümser Bakırlı, Kemal Yağcıoğlu, Kübra Hız, Ömer Arazsu, Yasemin Akdeniz, Musa Sabancı, Bilal Yılmaz ve Güliz Demirci’ye plaket verildi.

Belgin Kayhan’a plaketini 15 yıl önce yanında öğretmen adayı olarak staj yapan Eğitim-İş Basın Yayın Sekreteri, öğretmen Peral Kurt takdim etti.
denizli-egitim-is-ogretmenler-gunu-gecesi-ic-2

Gece müzik dinletisi ile devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı