REKLAMI GEÇ

ENVER VALİ KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

ENVER VALİ KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 15:11

Enerji Verimliliği konusunda kamu ve özel sektörleri bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam eden Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, Vali Şükrü Kocatepe’ye ziyarette bulunarak derneğin çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, yönetim kurulu üyeleri Doç.Dr. Mahmud Güngör, Selim Erkoç ve M. Akif Tulukçu hazır bulunduğu ziyarette Kocatepe’ye bugüne kadar Denizli ile ilgili hazırladıkları Enerji Verimliliği Potansiyeli raporlarını sunarak yapılabilecek tasarruf çalışmalarını anlattı.

Dernek Başkanı Mehmet Akgün, “Biz dernek olarak ülke ekonomimiz için büyük bir yük teşkil eden enerji giderlerimizi yaşam standartlarımızdan ödün vermeden en aza nasıl indirebilirizin çalışmaları içerisindeyiz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz projeler sonucunda da ilimizde %25 oranlarında enerji verimliliği potansiyeli çıkmıştır. Kamu ve özel sektörde yapılacak çalışmalar ile toplumumuzu bu konuda bilinçlendireceğiz” dedi.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli’de Enerji Verimliliği konusunda toplumu bilinçlendirmek için kurulan bir derneğin olmasından çok memnun olduğunu ve bu konuda valilik olarak derneğe her konuda destek olacaklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı