REKLAMI GEÇ

Erdoğan: OHAL uzatılmamalı

Erdoğan: OHAL uzatılmamalı

Kısa süre önce genel kurulunu yapan Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi’nin yeni yönetimi görev dağılımını yaptı. Emre Erdoğan Başkanlığı’ndaki yeni yönetim, öncelikli hedefini eğitim sorunlarının çözümü olarak belirledi. Erdoğan, OHAL’in uzatılmaması gerektiğini de ifade etti.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2017 Salı, 11:45

Genel kurulunu kısa süre önce yapan Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi, görev dağılımını gerçekleştirdi. Türk Eğitim-Sen’in yeni yönetimi Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Yeni yönetim ve hedeflere ilişkin değerlendirme yapan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Emre Erdoğan, görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Erdoğan, Şube Sekreteri’nin Ali Kaygın, Şube Mali Sekreteri’nin Ali Çubukçu, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri’nin İbrahim Taylan Güzel, Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri’nin Elif Bayan, Şube Mevzuat Sekreteri’nin Osman Kılıçaslan, Şube Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri’nin de Halik Pekcan olduğunu söyledi.

İlçeler dahil olmak üzere sendikaya kayıtlı 3.423 üyelerinin bulunduğunu belirten Şube Başkanı Emre Erdoğan, ancak seçime katılanlar 800 kişi olduğunu söyledi, teşekkür etti.

Erdoğan, “Bizim hedeflerimiz, eğitim öğretimde yer alan sorunları çözmek. Arkadaşlar ile istişarelerde bulunup, ilgili kurumlarla iletişime geçmek. Şu anki kanayan yarımız, Ödemiş’te gerçekleştirilen hain saldırı. Okullardaki güvenlik işleri birimlerinin düzenlenmesi gerekmektedir” dedi.

2017 yılını da değerlendiren Erdoğan, “Sendika açısından oldukça sorunlu bir yıldı. TEOG sistemini kimse bilmiyor. İçi doldurulmadan sunuldu ve çocukların motivasyonu bozuldu. Üniversiteye giriş sınavında da yapılan değişiklik ile gençlerimiz barajı geçip geçmeyeceğini bilmeden sınava girecek. Bu sorunlar hepimizi etkiliyor” dedi.

OHAL’in uzatılıp uzatılmamasına dair de açıklama yapan Erdoğan, “Açığa alınan öğrenmen arkadaşlarımız için, OHAL süresinin uzatılması, yargı süresinin uzatılması demektir. İki hafta önce KHK ile iki arkadaşımız iade edildi. Bizim gönlümüzden geçen OHAL’in uzamaması ve öğretmen arkadaşlarımızın rahat bir nefes alması” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı