Et Balık’ın beklediği ödenek geldi

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli’de kurulacak Et Balık Kurumu inşaatı ve modernizasyonu için ayrılan 19 milyon TL’lik bütçenin geldiğini söyledi.
/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2012 Pazartesi, 16:18
Denizli lobisinin baskıları sonucu Denizli’ye kazandırılan Et Balık Kurumu için ayrılan bütçe Denizli’ye geldi. Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Et Balık Kurumu’nun inşaat ve modernizasyonu için ayrılan 19 milyon TL’lik bütçenin Denizli’ye geldiğini belirterek, “Et Balık Kurumu yatırımları ile ilgili projeler bitti.
Yatırım finansmanı anlamında bütçesi ayrıldı. Önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak. Et Balık Kurumu, Denizli ve çevresindeki illerin hayvancılığına önemli katkısı olacak. Denizli artık hayvancılıkta pazar belirleyici olacak. Yetiştiricilerin fiyatı önceden bilmeleri son derece önemlidir. Hayvancılık yapanlar bunun pazar fiyatını her zaman önceden bilecek. İnşaat başladığında 1 yıl içinde tamamlanacak. Şimdiden tüm Denizlilere hayırlı olsun” dedi.