REKLAMI GEÇ

Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretçi akını

Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretçi akını

Denizli Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. Siyasiler ve sivil toplum kuruluşları basın mensuplarıyla bir araya geldi, günlerini kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 16:27

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti tüm gün kutlama için gelen konuklarını ağırladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Zolan, “Her şartlar altında, günün her saatinde olayları yakalama ve halkımıza aktarma anlamında olağanüstü gayret gösteren gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Sizin sayenizde haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, tarafsız ve dürüst çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren; artık dördüncü güç haline gelen basınımızın da önemi herkes tarafından kabul görüyor. Basınımız bu görev ve sorumlulukla da hareket ediyor” dedi.

Şartların zor, imkanların kısıtlı olduğu noktalarda da hiçbir engelin gazetecileri mesleğinden alıkoymadığına dikkati çeken Başkan Zolan, “En güzel ve en iyi şekilde görevinizi icara etmeye çalışıyorsunuz. Ben sizin nezdinizde bütün çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

BİRÇOK ZİYARETÇİ AĞIRLANDI
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni Başkan Zolan’ın yanı sıra Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Kadın Kolları ve AK Parti tanıtım medya sorumluları ile AYDEM yetkilileri de basın mensuplarıyla bir araya geldi, günlerini kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı