Gaziler Denizli’de toplanacak

81 ildeki gazi derneklerinin başkanları ve yardımcıları, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü’nde Denizli’de toplanacak.
/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2012 Çarşamba, 12:39
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gazilerin sorunlarını dinledi. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyesi gaziler misafirlerini ağırladı. Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar, kısa süre önce Konya’da gaziler toplantısı yapıldığını kaydederek, ‘81 ilin gazi dernekleri başkanları ve yardımcılarını Denizli’de toplama fikrimiz burada kabul gördü. Toplantı da Denizli’mizden övgüyle söz edildi. Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın destekleriyle 15 Mayıs’ta gazilerimizi Denizli’de toplayacağız. Bize her türlü desteğini gösteren ve organizasyonda da katkı veren Osman Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum’ dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, şehitler ve gaziler için ne yapılırsa yapılsın az olacağını ifade etti. Ülkenin büyük bedeller ödenerek yurt edinildiğini belirten Zolan, ‘Sizlerde, sizden öncekilerde bu bayrağın dalgalanması için, buranın bizlerin yurdu ve vatanı olması için göğsünüzü siper ettiniz, canınızı ortaya koydunuz. Gazilik unvanıyla şereflendiniz. Aynı zamanda şehitlik mertebesine yükselmiş büyüklerimiz oldu. Bu ülke büyük bedeller ödenerek yurt edinildi. Bu noktada sizler canınız pahasına bu vatana sahip çıkarken bizlerinde ülkemize hizmet etmemiz gerekir. Çok şükür şehitlerimizin ruhlarının şad olması sizlerinde mutlu olmanız için birçok yatırımımız gerçekleşti. Devam edem de birçok yatırımımız var. Bu ülkenin dünyanın bir numaraları ülkesi olması için çalışmalarımız devam edecek. Kimisi canını veriyor, kimisi fidanını veriyor kimisi de emeğini veriyor. Böyle yaparak ülkemize sahip çıkacağız başka ülkemiz, başka vatanımız yok. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bayrağımız dalgalanmaya devam edecek.’
Başkan Zolan, 15 Mayıs Milli mücadele Günü’nde Türkiye’nin dört bir tarafından gazilerin Denizli’ye geleceğine işaret ederek, ‘Sizleri çok seviyoruz. 15 Mayıs’ta 81 il dernek başkanları yardımcıları ve eşlerinin Denizli’de olması ayrı bir güzelliktir. Biz de ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olacağız. 15 Mayıs Milli Mücadele Günü’müz tüm Türkiye’nin duyacağı, duymayanın kalmayacağı, göğsümüz kabara kabara başımız dik şekilde bir kutlama olacak. Dost, düşman herkes görsün. 15 Mayıs Denizli’mizde çok farklı kutlanacak’ dedi.