REKLAMI GEÇ

Geleceğin liderlerini yetiştiriyorlar

Geleceğin liderlerini yetiştiriyorlar

AIESEC Denizli ile Denizli Bemar Kariyer Okulu, geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla, “Liderlik Okulu” projesini uygulamaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 9 Kasım 2009 Pazartesi, 17:48

AIESEC Denizli ve Denizli Bemar Kariyer Okulu, ‘Liderlik Okulu’ projesini hayata geçiriyor. Projenin ilk oturumu, 3 Kasım’da yapıldı ve AIESEC Denizli üyesi, 33 üniversiteli genç katıldı. 7 Kasım’da gerçekleştirilen ikinci oturuma ise AIESEC Denizli üyesi 45 üniversitesi katıldı. Projede; Kişisel gelişim, yönetim ve organizasyon, liderlik becerileri başlıkları adı altında 20 ayrı oturum düzenlenecek. Gençlerin liderlik becerilerinin geliştirileceği projenin koordinatörlüğünü, Yaşam Koçu Uğur Timurçin üstleniyor. Proje, 2010’un Haziran ayına kadar devam edecek ve bu süre içerisinde, bireysel ve grup çalışmaları ile gençlerin yeni beceriler kazanmaları sağlanacak.

Proje hakkında bilgi veren Yaşam Koçu Uğur Timurçin, “Projenin ilk bölümünde ‘kişisel gelişim’ ile ilgili konu başlıkları yer almaktadır. 8 oturumluk bu bölümde; gençlerin kişisel farkındalıklarını sağlamaları, bireysel vizyonlarını oluşturmaları, iletişim ve ikna becerilerini geliştirmeleri, kişisel imajları belirlemeleri sağlanacaktır. 2. bölümde ise yönetim ve organizasyon becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. İş yaşamına giriş, iş yaşamında davranış biçimleri, örgüt içerisinde görev bilinci gibi başlıklarda, bilgiler ve uygulamaların paylaşılması planlanmaktadır. Son bölümde ise, liderlik becerileri üzerine yoğunlaşılması planlanmıştır. Temel ve ileri düzeyde liderlik becerileri kazanımı için gerekli bireysel ve örgütsel unsurların koordinasyonunun sağlanması amaçlanmaktadır” dedi.

Liderlik Okulu Projesi kapsamındaki çalışmaların, Bemar Kariyer Okulu Denizli Eğitim Salonu’nda, her Cumartesi saat 17.00’de yapılacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı