REKLAMI GEÇ

Gözaltılara Denizli’den de tepki geldi

Gözaltılara Denizli’den de tepki geldi

Emekli Orgeneral, ATO Başkanı Aygün ve Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından oluşan 7 kişinin, Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alınması, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de geniş yankı buldu.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2008 Salı, 00:00

ADD Genel Başkanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur, Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, ATO Başkanı Sinan Aygün, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcileri Mustafa Balbay, Hamza Demir, Kemal Aydın ve Neriman Aydın’ın Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınması, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de büyük yankı uyandırdı. Cumhuriyet Gazetesi Denizli Bürosu önünde bir araya gelerek göz altıları kınayan İşçi Partisi Denizli İl Örgütü üyeleri, AKP aleyhine sloganlar atarak hükümeti bir an önce bu hatasından geri dönmeye çağırdı.

İP Denizli il Örgütü adına bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Mustafa Güleç, saldırıya uğrayanın Türk Ordusu ve Türk vatanseverleri olduğunu söyledi. AKP Hükümeti’nin, Kemalist Devrim, TSK ve Türk aydınları hedef aldığını belirten Güleç, Türk halkının olan bitene karşı sissiz kalmayacağına dikkat çekerek, “Son göz altılarla birlikte bir gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır. ABD, Türkiye’de bir darbe gerçekleştirmektedir. Hedef ise Türkiye Cumhuriyeti’nden yana olan tüm bağımsız güçlerdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı