REKLAMI GEÇ

Hayvanları Koruma Derneği’nde yeni yönetim belirlendi

Hayvanları Koruma Derneği’nde yeni yönetim belirlendi

Denizli Hayvanları Koruma Derneği genel kurula gitti. Cumartesi günü yapılan genel kurul Sivil toplum Geliştirme Merkezi’nde gerçekleştirildi. 32 üyenin katılımıyla yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu oluştu.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2010 Cumartesi, 18:23

Denizli Hayvanları Koruma Derneği olağan genel kurulu, bugün Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplam 57 üyesi bulunan derneğin seçimine, 32 üye katıldı. Denizli Hayvanları Koruma Derneği Mevcut Başkanı Meryem Karabıyık, çok zor şartlarda çalıştıklarını ve derneğin ayakta kalması için çabaladıklarını söyledi. Karabıyık, “Olağan genel kurulumuz tüm üyelerimize hayırlı olsun. Yeni yönetimimizle artık çok daha aktif çalışmayı hedefliyoruz. Bugün genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bundan böyle dernek olarak her alanda aktif rol oynayacağız. Şu an için 57 üyemiz var. Ancak amacımız üye sayımızı çok daha yukarılara taşımak” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ
Denizli Hayvanları Koruma Derneği’nin olağan genel kurulunda yapılan seçimde, şu isimler yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi: Serhat Delikara, Sevim Manisalı, Meryem Karabıyık, Tarık Barbaros Plevne, Caner Pancaroğlu, Haldun Karabıyık ve Özlem Bihter Yörük. Öte yandan yönetim kurulu, önümüzdeki hafta içinde yapacağı toplantıda, kendi aralarında başkan ve diğer birimlerde görev alacak isimleri belirleyecek. Yeni yönetim kurulu 3 yıllığına göreve geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı