REKLAMI GEÇ

İKK Dönem Sözcüsü Mehmet Sarıca’dan manalı paylaşım

İKK Dönem Sözcüsü Mehmet Sarıca’dan manalı paylaşım

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Dönem Sözcüsü Mehmet Sarıca, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık hizmetlerine anlamlı bir gönderme yaptı. Sarıca, “Türkiyem sağlıkta çağ atladı” başlığıyla yaptığı paylaşımda “Resmen depine depine geber diyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2019 Pazartesi, 16:57

Denizli İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Dönem Sözcüsü Mehmet Sarıca, sağlık hizmeti konusunda yaşadığı bir problemi, sosyal medya hesabından paylaşarak tepkisini dile getirdi. Sarıca paylaşımında, Aşil Tendonundaki ağırının nedenini 20 gündür öğrenemediğini manidar bir dille anlatmaya çalıştı. Sarıca’nın paylaşımına çok sayıda da yorum yapıldı.

Mehmet Sarıca’nın sosyal medya hesabından “Türkiyem sağlıkta çağ atladı” başlığıyla tepkisini dile getirmeye çalıştığı paylaşımı şöyle:

TÜRKİYEM SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADI !
Aşil tendonumda bir ağrı için ortopedi doktoruna muayene olmak istedim. MHRS randevu sisteminden 10 gün sonraya randevu verildi. 10 gün sonra gittim muayene oldum, ultrason çekilmesi gerekiyor dendi ve ultrasonda 3 gün sonraya randevu verdi. 3 gün sonra gittim ve ultrason çektirdim.

DEPİNE DEPİNE GEBER DİYORLAR
Sonucu doktorundan öğreneceksin dediler. Doktorumun poliklinikte olduğu gün gittim tekrar sıra alacaksın dediler ve sıraya girdik. Sıra geldiğinde doldu dediler. Doktorun sekreteriyle görüştüm sıra olmadan ultrason sonucunu doktor göremiyor sıra alman gerekiyor dedi. Sonuç olarak 20 gündür aşil tendonu rahatsızlığımla ilgili bir sonuca ulaşamadım. Sağlıkta Çağ atlama böyle birşey olsa gerek. Yada paran varsa git özel hastanelerde işini hallet paran yoksa depine depine geber demeye dilim varmıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı