REKLAMI GEÇ

İmece usulü hizmet binası

İmece usulü hizmet binası

Denizli Barosu, 2005 yılında Milli Emlak Müdürlüğü’nden baro kaynakları kullanılarak alınan ve otopark olarak kullanılan 3 bin 455 metrekarelik alana yapılacak 3 katlı Baro Hizmet Binası’nın inşaatının temeli törenle atıldı. Avukatların aidatlarıyla temeli atılan hizmet binasının açılış törenine katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Bu bina imece usulü ile temeli atılan örnek bir bina olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 17:08

Denizli Barosu’nun Adalet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan ve 2005 yılında Milli Emlak Müdürlüğü’nden baro kaynakları kullanılarak alınan 3 bin 455 metrekare alanda inşaatına başlanan Denizli Barosu hizmet binasının temeli törenle atıldı.

denizli-baro-temel-atma-metin-feyzioglu-ic

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ile çok sayıda yargı mensubu ve daire müdürleri katıldı.

“UZUN YILLAR HİZMET VERECEK”
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, baro hizmet binası inşaatı hakkında bilgi verdi.

denizli-baro-temel-atma-metin-feyzioglu-ic-1

İlhan, “3 bin 455 metrekare alana, içinde sosyal ve mesleki birimlerin bulunduğu 3 katlı yeni bina yapılacak. Türkiye Barolar Birliği’nin onayladığı bina, yine birliğin kaynakları kullanılarak yapılacak. Baro hizmet binası, alt katı 400 kişilik büyük bir konferans salonu, bir üstü staj eğitim merkezi, başkanlık birimi, lokal, otopark, kütüphane, hukuk müzesi olarak inşa edilecek. Bina inşaatı en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesini arzuluyoruz. Bu bina uzun yıllar avukatlarımıza hizmet verecek” dedi.

denizli-baro-temel-atma-metin-feyzioglu-ic-2

“İMECENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ OLACAK”
Temel atma törenine katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, avukatların katılımı ile satın alınan ve inşaatına başlanan binanın Türkiye’de özlenen birlikteliğe örnek olduğunu belirterek, “Denizli Barosu Hizmet Binası, geçmiş baro başkanlarının girişimleri ve iktidar ve muhalefet vekillerin desteği, Denizli Belediyesi’nin yaptığı imar planı değişikliği ile bu aşamaya getirilmiş. Bu Türkiye’de özlenen birlikteliğin güzel bir örneği. Biz temelini atıyoruz. Açılışını da inşallah biz yaparız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından törene katılan davetlilerin butona basmasıyla inşaatın ilk harcı atılırken, günün anısına bir de pasta kesildi.

“YARGIYA OLAN GÜVEN ERİYOR”
Tören atma töreninin ardından, MİT TIRlarının Hatay’ın Kırıkhan ilçesi ve Adana’da durdurulması ve aranması ile ilgili soruşturmada görev alan 5 savcının görevden uzaklaştırılması ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, “ İşte tam da biz bundan yakınıyoruz. Yargıda keyfiyet. Birilerinin isteği ile savcı ve hakimler görevden alınmamalı. HSYK’daki değişik yapılmasının ardından hakim ve savcıların görevden alınmaları başladı. Bu olaylar yargıya olan güveni her geçen gün eritiyor” dedi.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 16 Ocak 2015, 10:42

Hayırlı olsun…kaç odalı olacak sadece merak ettim..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı