REKLAMI GEÇ

İmzalar ücretsiz Pamukkale için

İmzalar ücretsiz Pamukkale için

Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği, Denizlililerin yüzde 60’ının hiç Pamukkale’ye gitmemesinden yola çıkarak, “Pamukkale ayda bir gün ücretsiz olsun” imza kampanyası düzenledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2014 Cumartesi, 15:16

Denizli’de turizm kalitesini artırmak, yok olmaya yüz tutmuş gelenek ve kültürlere sahip çıkmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla 2 yıl önce kurulan Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği üyeleri, imza kampanyası başlattı.

Candoğan Parkı önünde açılan stantta, “Pamukkale Ayda Bir Gün Ücretsiz Olsun” kampanyasına imza toplayan dernek üyeleri, vatandaşlardan da olumlu tepki aldı. Kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Dernek Başkanı Fatma Kapusuz, “Daha önce Pamukkale girişinde yaptığımız anket doğrultusunda imza kampanyası düzenlemeyi uygun bulduk. İki gün sürecek olan kampanyamız sonunda toplanan imzaları bir dilekçe ile Denizli Valiliği’ne sunacağız” dedi.

4 KİŞİDEN 3’Ü GERİ DÖNÜYOR
Girişler ücretli olduğu için birçok vatandaşın Pamukkale’yi görme imkanı bulamadığını belirten Kapusuz, “Pamukkale girişinde yaptığımız çalışmada gördükki, birçok vatandaş giriş ücretlerinin yüksek olması nedeniyle geri dönüyor. Ayrıca Denizli’nin yüzde 60’ı Pamukkale’ye gitmemiş. Vatandaşların isteği doğrultusunda dernek olarak imza kampanyası düzenlemeyi uygun gördük. Valilik de kabul ederse, ayda bir Pamukale’de halk günleri düzenlenebilir” diye konuştu.

pamukkale-ucretsiz-olsun-ic

“AİLEMLE GİTMEK İSTİYORUM AMA…”
İmza kampanyasına destek veren 61 yaşındaki Zülfi Kaykın, “17 yıldan beri Denizli’de yaşıyorum. Daha bir kez Pamukkale’ye gittim. Çocuklarımla, ailemle tekrar gitmek istiyorum ama kişi başı 20 lira olduğu için gidemiyorum. Dünyanın bir ucundan Pamukkale’ye geliyorlar ama biz gidemiyoruz. Dört kişi gidersek 80 lira. Biz bunu verecek durumda değiliz. Ama dönem dönem halka ücretsiz olarak açık olursa seviniriz” dedi.

Yorumlar

sadet coza   -  Bağlantı 8 Eylül 2014, 11:46

güzel bir gelişme olur

şeref   -  Bağlantı 7 Eylül 2014, 14:12

ayda bir degil 2 gün olsun 15 günde bir daha iyi olur benim 15 yaşında çocugum var daha pamukkalenin yukarısı nasıl bilmiyor

Ali Akturk   -  Bağlantı 6 Eylül 2014, 23:17

Pamukkale projeleri başlayalı 20 yılı geçti,DENİZLİLİ hiç Pamukkaleyle ilgilenmedi, iş işten geçtikten sonra yok ayda bir bedava olsun yok şu yok bu, Pamukkaleyle uzaktan yakından ilgisi olmayanların Pamukkale konusunda fikir yürütmelerine ifritim!

Ali Akturk   -  Bağlantı 6 Eylül 2014, 23:13

Ilk görünüşte mantıklı görünsede bu kampanya Pamukkale, Denizli Büyükşehir veya Pamukkale Belediyesine tahsis edilmeden tutmaz.Mevcut yönetmeliklerde böyle bir izin mümkün değildir, havanda su döğüyoruz.Ayrıca Amerika’yı yeni keşfetmektir bu kampanya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı