REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nde yürütme kurulu toplantısı

Kadın Meclisi’nde yürütme kurulu toplantısı

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde, yürütme kurulu toplantısı düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2009 Perşembe, 17:28

Kent Konseyi Binası’ndaki toplantıda, devam eden ve yeni başlanacak projeler ele alındı. Toplantıya, Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar’ın eşi Zeliyha Çınar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin ve yürütme kurulu üyesi kadınlar ile komisyon başkanı kadınlar katıldı.

Her kadın, kendi grubunun yaptığı çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin, kadınların yürüttüğü birçok projenin örnek olma özelliği taşıdığına dikkat çekerek, “Valilik ve belediyemizin desteğiyle birçok projeyi başarıyla yürütüyoruz. Amacımız daha sağlıklı, daha temiz bir şehirde yaşayıp bilinçli nesillerin oluşumuna destek vermektir. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadın Meclisi eski başkanlarından Ayten Bahtiyar ve Fatma Kılıç da bir konuşma yaptı.
Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen de, Kadın Meclisi üyelerinin gösterdiği ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Meclisi çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydeden Erkmen, “Naylon poşet, atıkların ayrıştırılması, çöpü zamanında çıkar gibi topluma örnek olan birçok projenizi yakından takip ediyorum. Herkes bir şeyin ucundan tutmak zorundadır. Yeter ki birlik beraberlik olsun başarılmayacak iş yoktur. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Her türlü desteğe varız” dedi.

Daha sonra, kısa süre önce hizmete açılan konsey binası gezildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı