REKLAMI GEÇ

Kanser savaşçılarının gurur gecesi

Kanser savaşçılarının gurur gecesi

Denizli Rotary Kulübü’nün öncülüğünde başlatılan ve Türkiye’de büyük ses getiren Bugün Bir Saat Yarın Bir Hayat projesi’nin başarısı, TED Denizli Koleji’nde düzenlenen buluşmayla kutlandı. Proje için binlerce kilometre yol gidildi, 70 binden fazla insana meme ve kolon kanseri anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2014 Salı, 09:47

Kolon ve meme kanserine dikkat çekmek için Denizli Rotary Kulübü tarafından başlatılan ve Türkiye genelinde 5 şehir 12 merkezi gezen Bugün Bir Sat Yarın Bir Hayat Projesi, son iki stant öncesi büyük bir buluşmayla kutlandı.

TED EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Proje destekçilerinden TED Denizli Koleji’nde düzenlenen programa,Rotary kulüplerinin başkan ve temsilcileri ile destekçiler ve gönüllüler katıldı. Projefikrini ortaya atan ve hayata geçmesi için büyük uğraş sarfeden Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mürüvet Algümüş’ün evsahipliğindeki gecede heyecan ve coşku da vardı.

foto-iç

ALGÜMÜŞ’TEN DUYGUSAL KONUŞMA
Proje destekçilerine tek tek plaket veren Algümüş, duygusal anlar yaşadığı konuşmasında, “Ben bir hayal kurdum ve yola çıktım. Hiçbir zaman ya olmazsa, ya beceremezsem diye düşünmedim. Sizlere anlattığım andan itibaren aynı hayalin içine bir anda onlarca hayalperest daha girdi.Yüzler olduk , binler olduk , el ele verdik hayatlara dokunduk . Belki de fark etmeden hayatlar kurtardık.Elele verdik inanılmaz güzel dostluklar kurduk. Karanlığa bir mum yaktık, önce aydınlandık, sonra aydınlattık. Bugün 1 Saat, Yarın Bir Hayat Projemizde herhangi bir şekilde ucundan tutan, destek olan,bu karede olan yada olmayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı