REKLAMI GEÇ

Kent Sempozyumu başlıyor

Kent Sempozyumu başlıyor

Denizli, çeşitli siyasi partilere mensup adayları ile bir yandan yerel seçimlere hazırlanırken, diğer yandan kenti ve kentleşme sorunlarını tartışmaya devam ediyor. Bu gün başlayacak olan ve TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kent Sempozyumu iki gün boyunca devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 09:25

Denizli ve kentsel sorunların masaya yatırılacağı “Kent Sempozyumu”, TMMOB’ne bağlı Makina Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odalarının Denizli Şubeleri öncülüğünde gerçekleşiyor.

Denizli Esnaf Sarayı konferans salonunda yapılacak olan sempozyum saat 09.30’da kayıt işlemleriyle başlayacak. Ardından MMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk ilk oturum gerçekleşecek.

Öğle yemeğinden sonra iki ayrı oturumun gerçekleşeceği sempozyum, yarın da iki ayrı oturumla devam edip, Mimarlar Odası Şube Başkanı Serdar Alayont’un moderatörlüğünde yapılacak Forum etkinliği ile son bulacak. Forumda, Denizli büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları kürsüde yer alırken, projelerini açıklayıp meslek odaları mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar.

Sempozyum boyunca Denizli, Pamukkale Üniversitesi ve meslek odası mensuplarının yanı sıra Ankara ve İstanbul’dan gelen konuşmacı konuklara ev sahipliği yapacak.

Kent, kentleşme ve kent ekonomileri üzerine eserleri bulunan, Ankara Ünv. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin ünlü hocalarından Prof. Dr. Ruşen Keleş, ilk gün ikinci oturumunda konuşmacı olarak yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı