REKLAMI GEÇ

Kömürcüoğlu’na Rotary Meslek hizmet Ödülü

Kömürcüoğlu’na Rotary Meslek hizmet Ödülü

Denizli’de mermer üretiminin yanı sıra uluslararası düzeyde Taş Heykel Kolonisi düzenleyerek sanat alanına da katkılarıyla dikkati çeken Kömürcüoğlu Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu’na Rotary kulüplerince “Meslek Hizmet Ödülü” verildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2015 Salı, 11:21

Uluslararası Rotary’nin 110’uncu kuruluş yıldönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Denizli, Pamukkale ve Delikliçınar Rotary kulüplerinin üyelerinin katıldığı gecede, Kömürcüoğlu Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu’na Rotary 2440. Bölge 11. Grup Kulüpleri Meslek Hizmet Ödülü verildi.ic-1

11. Grup Guvernör Yardımcısı Akgün Değirmencioğlu, ödül törenin yaptığı konuşmada, “Nihat Bey, iş hayatına marangozluk ile başlamış. Daha sonra inşaat mühendisliği, jeoloji, arkeoloji, heykelcilik ve resim ile yeteneğine yetenek katmış. Bir insanda yetenek ve iş gücü varsa hepsini başarır. Kendisi de bulunduğu noktada hem ekonomimize hem tanıtımımıza çok büyük destekler veriyor. Bu ödülü zevkle veriyorum. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Daha önce de Pamukkale Rotary Kulübü’nün Meslek Hizmet Ödülü’nü alan Kömürcüoğlu Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ise, bugünlere kadar ailesinin desteğiyle geldiğini söyledi. Kömürcüoğlu, “Ailemin bana destek olması en büyük moral kaynağımdı. Bu ödülü her zaman saklayacağım. Başarabilirsem vakıf kurulması aşamasında katkı vereceğim. Bu arada fabrikamızı tamamen Kocabaş’a mermer sanayi bölgesine taşıyoruz. Fakat eski binaları aynen muhafaza ederek, içerisini sergi alanı haline getirmeyi düşünüyoruz. Belediye bizim yerimize imar planı yapar diye düşünüyorum. Üç mimar arkadaş geçici taslak projeler yaptı. Belediye inşallah kabul görür. Eğer yapabilirsek bulunduğumuz yer güzel bir kültür alanı olabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

ic-2Konuşmaların ardından Kömürcüoğlu’na ödülünü 11. Grup Guvernör Yardımcısı Akgün Değirmencioğlu verirken, Rotary’nin 110’uncu kuruluş yıldönümü pastası kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı