REKLAMI GEÇ

KOSGEB Başkanı Kaplan MÜSİAD’da

KOSGEB Başkanı Kaplan MÜSİAD’da

KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan, MÜSİAD’ın konuğu olarak Denizli’ye geliyor. Temmuz’un ilk haftasında gerçekleşecek olan ziyarette Başkan Kaplan, KOSGEB yasasındaki değişikliklere değinecek ve kobilere verilen destekleri açıklayacak.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2009 Pazartesi, 18:43

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde önemle durduğu KOSGEB Yasası’ndaki değişiklikle birlikte 1 milyar TL’ye yakın bir desteğin esnaf, tüccar, hizmet sektörü ve diğer sektörlere verilmesi ön görülüyor. Temmuz’da yürürlüğe girmesi beklenen destekle ilgili çalışmalar devam ederken KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan, MÜSİAD’ın davetlisi olarak Denizli’ye geliyor. Anadolu Kaplanlarından Denizli’ye çok büyük önem veren KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan, Türkiye’yi karış karış geziyor, Denizli’nin yanı sıra Anadolu’daki her yerini gezmeyi hedefliyor. Kriz döneminde, devletin küçük ve orta ölçekli firmalara ciddi anlamda destek verdiğini belirten MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol, 4 Temmuz’da gerçekleşecek olan ziyaretin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, “Devletin Küçük ve Orta ölçekli firmaları KOSGEB gibi bir kurum tarafından gerek Cansuyu gerekse İhracat Destek gibi kredilerle desteklemesi çok önemli. KOSGEB Başkanı’nın bu yoğun dönemde Denizli’ye gelmesi bizleri çok mutlu edecektir”dedi
KOSGEB Genel Başkanıyla Ankara MÜSİAD Genel Kurulunda görüşen ve Denizli Bölge Müdürü Kemal Bildiş’i, makamında ziyaret eden MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol “4 Temmuz Cumartesi saat 20:30’da KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan’nın MÜSİAD toplantı salonunda üyelerimizle buluşacak”dedi.Ve ekleyerek Başkan Kaplan’ın Kobiler ve yeni yasa ile ilgili yapacağı konferansa girişimci ruhu en iyi taşıyan illerden birisi olan Denizlili bütün işadamlarını davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı