REKLAMI GEÇ

LÖSEV’in İyilik TIR’ı Denizli’de

LÖSEV’in İyilik TIR’ı Denizli’de

İl il dolaşan LÖSEV’in İyilik TIR’ının duraklarından birisi de Denizli oldu. Bayramyeri Meydanı’na park eden TIR’dan lösemi hastası çocuklar ile ailelerine yardım paketleri dağıtıldı. Yedi yıllık mücadelesinde kanseri yenen 19 yaşındaki Nazlı Konar da yardım dağıtımında görev aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2016 Çarşamba, 17:12

Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ve kanserli ailelere yardımlarını ulaştıran LÖSEV İyilikler TIR’ı Denizli’de. LÖSEV’e kayıtlı ve Denizli’de ikamet eden 50’in üzerinde hasta ile hasta yakınına yardım eli uzatan LÖSEV yetkililerine, kanseri yenen gençler de yardım ediyor.

denizli-losev-iyilikler-tiri-ic-selin

LÖSEV İzmir Karşıkaya İrtibat Bürosu Halkla İlişkiler Sorumlusu Selin Topçuoğlu, yardım paketlerini hastalara ulaştırmak için tüm illeri ziyaret ettiklerini belirterek, “Bugün Denizli’de ikamet eden LÖSEV’e kayıtlı ailelere yardımları ulaştırmak için buradayız. Vakfımıza kayıtlı 20 binden fazla yetişkin ve çocuk hastamız var. Ve bu hastalarımıza yardımlarımızı ulaştırmak için Balıkesir’den yola çıktık. Ayvalık, Kuşadası, Didim, İzmir, Bodrum, Marmaris, Fethiye’den sonra Denizli’deyiz. Gıda, oyuncak, kıyafet kitap, ayakkabı gibi ayni yardımların yanı sıra gıda ve et yardımı var. Çünkü kanser tedavisi gören hastalar beslenmelerini dikkat etmesi ve bol bol protein alması gerekiyor. Bu süreçte LÖSEV onların yanında oluyor” dedi.

denizli-losev-iyilikler-tiri-ic

KANSERİ YENDİ, ANKADAŞLARINA MORAL VERİYOR
Henüz 12 yaşındayken lösemi hastası olduğunu öğrenen ve 7 yıllık zorlu bir tedavinin ardından kanseri yenen Nazlı Konar’da LÖSEV İyilikler TIR’ındaydı. Lösemi ve kanser tedavisi gören arkadaşlarına moral vermek ve yardım eli uzatmak amacıyla gönüllü olarak LÖSEV’de görev aldığını söyleyen Nazlı Konar, “2009 yılında ablamdan ilik nakli yapıldı. Ben şanslıydım çünkü ablamın iliği yüzde yüz uydu. Ancak sonrası daha önemliydi. Hem hijyen hem de beslenme konusunda dikkatli olmam gerekiyordu. LÖSEV her fırsatta benim yanımda olduğu ve gerek maddi gerekse manevi destek sağladı. Sağlığıma kavuştuktan sonra bende LÖSEV’de görev alıp arkadaşlarıma destek olmak istedim” diye konuştu.

denizli-losev-iyilikler-tiri-ic-nazli

ŞİMDİ HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM
Tedavi süreci devam ederken hayal ettiği tüm şeyleri bugün gerçekleştirdiğini anlatan Nazlı Konar, hayallerinden birisini bu yıl gerçekleştirerek Pamukkale Üniversitesi PDR Danışmanlık ve rehberlik Bölümü’ne girmeye hak kazandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı