REKLAMI GEÇ

Madde bağımlılığına dikkat çektiler

Madde bağımlılığına dikkat çektiler

“Sorumlu Gençlik Sorunsuz Gelecek” projesi ile sigara, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığına karşı mücadele eden Yeşilay Denizli Şubesi, gençlerle sabah sporunda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2014 Pazar, 11:26

Yeşilay Denizli Şubesi, “Sorumlu Gençlik Sorunsuz Gelecek” projesi kapsamında gerçekleştirdiği sigara, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele etkinliklerine devam ediyor. Proje kapsamında projeye destek veren gençlerle birlikte Çamlık’da sabah yürüyüşü gerçekleştirildi. 

denizli-yesilay-yuruyus-ic-1

Proje kapsamında yer alan öğrencilerin coşkulu bir şekilde Yeşilay’a sahip çıktıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ümit Bayagut, “Bizler genç kardeşlerimizle birlikte inşallah nice güzel etkinlikte buluşup bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü gün geçmiyor ki Türkiye’nin birçok yerinden bağımlılık yapan bu maddelerden ölen gençlerimizin haberi gelmesin. Her haberde bizimde içimiz acıyor” dedi.

“Analar daha fazla ağlamasın diye bu kanayan yaraya birazda olsa merhem olabilmek için düştük yollara” diyen Bayagut, etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

denizli-yesilay-yuruyus-ic

Etkinlik kapsamında ellerinde pankart ve flamalar ile yürüyen gençlere, başka bir etkinlik için Çamlıkta bulunan Vali Şükrü Kocatepe,Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin alkışla destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı