REKLAMI GEÇ

Mimar ve Mühendisler Ankara’ya yürüyor

Mimar ve Mühendisler Ankara’ya yürüyor

Denizlili Mimar ve Mühendisler, Bayramyeri Meydanı’ndaki basın açıklamasına Ankara Yürüyüş ekibi de destek verdi. 14 Şubat Cumartesi günü Ankara’ya yürüyecek olan mimar ve mühendisler adına açıklama yapan İKK Denizli Sekreteri Mehmet Sarıca, “ Ülkemize, halkımıza, mesleğimize sahip çıktığımız için Ankara’ya yürüyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 17:39

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği(TMMOB)’ne bağlı 24 odanın katılımı ile Türkiye’nin dört bir yanından başlattığı ‘Ankara Yürüyüşü’nün ikinci gününde Bayramyeri Meydanı’nda toplanan Denizlili mimar ve mühendislere, Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Yener, Elektrik Mühendisleri Odası Yazman Üyesi Hüseyin Önder, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ali Uğurlu, Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Usunhasanoğlu ile İzmir İKK Dönem Sekreteri Melih Yalçın destek verdi.

TMMOB İKK Denizli Dönem Sekreteri Mehmet Sarıca, “AKP iktidarının rant amaçlı politikalarına, serbestleştirme, özelleştirme uygulamalarına, yağma ve talana ‘dur’ demek için Ankara’ya yürüyeceğiz. Kentlerin yaşanabilir planlı ve sağlıklı hale gelmesi, ormanlarımızın, tarım arazilerimizin, köylerimizin, meralarınızın özel işletmelere açılmasına izin vermemek için yürüyeceğiz” dedi.

Sarıca, 14 Şubat Cumartesi günü olağanüstü genel kurul toplantısında alınacak kararlar doğrultusunda mücadelelerinin devam edeceğini vurgulayarak, “AKP iktidarının rant projeleri önünde engel olarak gördüğü örgütümüzü parçalayıp, işlevsizleşmeye hayır demek için birlikte mücadele edelim, izin vermeyelim, kazanalım” çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı