REKLAMI GEÇ

Muhasebeciler iş hanı toplantılarını sürdürüyor

Muhasebeciler iş hanı toplantılarını sürdürüyor

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, geleneksel hale getirdiği iş hanı toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2010 Cuma, 17:42

Uygulama birlikteliğini, birlik ve dayanışmayı sağlamak üzere gerçekleştirilen iş hanı toplantılarında; Türkiye ve Denizli ekonomisine ilişkin genel değerlendirmeler yapılıyor, muhasebe mesleğindeki gelişmeler aktarılıyor ve 2009 yılına ilişkin dönem sonu işlemleri görüşülüyor.

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nca, Aralık ayında başlatılan ve Ocak ayı süresince devam ettirilecek olan merkezi iş hanı toplantılarında, haksız rekabetle mücadelenin önemi ve mücadele yolları, Yeni Türk Ticaret Kanunu ile muhasebe mesleğinin yeniden yapılandırılması ve odanın gerçekleştirdiği çalışmalar aktarılıyor. Meslek mensuplarının ev sahipliğinde yapılan iş hanı toplantılarında, dayanışmanın güzel örnekleri veriliyor. İş hanı toplantılarının bazıları yemekli olarak gerçekleşirken, bazı toplantılarda da özellikle bayan meslek mensuplarının hazırladığı ikramlar servis ediliyor. Başka mesleklerde örneği az rastlanır biçimde, hemen hemen herkesin kucaklaştığı samimi bir havada toplantılar yapılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı