REKLAMI GEÇ

Olimpiyat şampiyonu Şeydanur’a altın

Olimpiyat şampiyonu Şeydanur’a altın

Tokyo’da düzenlenen 2020 Paralimpik Oyunları’na damgasını vuran Goalball Kadın Milli Takımı bir önceki turnuvada olduğu gibi şampiyon olmuş, altın madalyayı boyunlarına takmıştı. Takımın başarılı sporcularından Denizlili Şeydanur Kaplan’a bir ödül de mezun olduğu Denizli Görme Engelliler Okulu’nun hamisi olan Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden geldi. Dernek yönetimi Şeydanur’a altın hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2021 Salı, 12:08

Acıpayamlı Şeydanur Kaplan, Goalball sporunda elde ettiği başarılar ile milli takıma seçilmiş, Tokyo’da düzenlenen 2020 Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden Goalball Kadın Milli Takımı’nın önemli bir parçası olmuştu. Finalde karşılaştığı ABD’yi 9-2 gibi net bir skorla geçen Türk Milli Takımı altın madalyanın sahibi olmuştu.

Başarısı ile Denizli’nin gururu olan Şeydanur Kaplan’a bir ödül de Denizli Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden geldi.

Denizli Görme Engelliler Okulu’ndan mezun olan ve halen Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren Şeydanur Kaplan düzenlenen küçük bir törenle ödüllendirildi.

Denizli Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli ile yönetim kurulu üyeleri Şeref Hazer, Ümit Çalışkan, Cengiz Akhisar, Nizameddin Kolbaşı, Aslı Kasapoğlu Çaputçu, İbrahim Özen, Sevgi Bayraktar, Özlem Urganlıoğlu, Orhan Öksüzoğlu, Mehtap Sinkil ve Ali Galip Mahlıçlı’nın katıldığı törende, başarılı sporcu Şeydanur Kaplan’a altın takıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı