REKLAMI GEÇ

Özel insanlar Ankara’da

Özel insanlar Ankara’da

Genel Merkezi Denizli’de bulunan Özel İnsanlar Derneği, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 16:24

Ankara’da ilk olarak AK Parti Denizli Milletvekili Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ı ziyaret eden heyet, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ankara Denizlim Derneği Başkanlığı yapan Hasan Oymak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Genel Başkan Aysun Tonel Karaaslan başkanlığında Ankara’ya giden engellilerden oluşan heyet, ziyaretler esnasında dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Ankara ziyaretini değerlendiren Aysun Tonel Karaaslan, “Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Denizli’de kurduğumuz oluşumumuz bir yıl gibi kısa bir süre içinde önemli adımlar atarak Türkiye çapında bir dernek haline geldik” dedi.

Ankara’da kendilerini ve hedeflerini anlatma imkanı bulduklarını belirten Karaaslan, “Bizleri çok iyi karşıladılar. Türkiye’nin 81 ilinde şubeleşme kararı aldığımızı anlattık. İlk şubemizin de Afyonkarahisar ‘a açılmasına kadar verdik. Bursa illerinde de şube açacağız. Ayrıca İç İşleri Bakanlığı tarafından onaylanan “Engellerimi aşmaya hazırım” projemiz hakkında da bilgiler verdik. Bu projemiz Türkiye geneli ses getirecek bir projedir. Ankara’dan tam destek aldık. Yapılacak çalışmalarda bizleri sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler. Bizlere güç verdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı