REKLAMI GEÇ

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yeni başkanı Bircan Öngür oldu, sağlık turizmine dikkat çekti

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yeni başkanı Bircan Öngür oldu, sağlık turizmine dikkat çekti

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin (PHTA) genel kurulunda yeni yönetim seçildi. Başkanlığa seçilen Bircan Öngör, pandemi nedeniyle 2020’nin turizm açısından kötü geçtiğini söyledi Pamukkale’nin sağlık turizmine dikkat çekti: Pamukkale’de 2 bin yıl öncesi gibi şifa dağıtmak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2021 Çarşamba, 12:26

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin (PHTA) pandemi nedeniyle yapılamayan genel kurulu gerçekleşti. Mevcut başkan Yüksel Turan başkanlığında toplanan dernek üyeleri yapılan seçim sonucunda Bircan Öngör’ü derneğin yönetim kurulu başkanlığına seçti.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yeni başkanı Bircan Öngör, hizmetlerinden ötürü geçmiş dönem başkanı Yüksel Turan’a teşekkür ederken, “Geçtiğimiz dönem pandemi sebebiyle Sağlık Turizmi faaliyetlerimizi istediğimiz ölçüde yapamadık. Sadece ülkemiz değil tüm dünya pandemiden kaynaklı zor bir sınavdan geçiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde pandeminin etkileri ortadan kalkar ve hayatlarımız normale döner” dedi.

Denizli’yi turizmde ileri taşıma hedefleri olduğunu söyleyen Öngör, “Bizler de bu moralle hem Ülkemizin hem de Denizlimizin tanıtımına ve döviz gelirlerine katkı sağlayacak çalışmalar yaparız. Pamukkale 2 bin yıl öncesinde de şifalı termal suları ile sağlık arayanların şifa bulmak amacıyla ziyaret ettikleri bir yer olmuştur. Bizler de Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği olarak bölgemizin 2 bin yıl öncesinden gelen bu tarihi özelliğini devam ettirerek tüm dünya insanlarına şifa dağıtmak istiyoruz” dedi.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Yönetim Kurulu Başkanı : Bircan Öngör
Başkan Yardımcısı : Turgay Sehil
Genel Sekreter : Tülay Akkol
Sayman : Yüksel Turan
Yönetim Kurulu Üyesi : Onur Erikoğlu
Yönetim Kurulu Üyesi : Cemal Işık
Yönetim Kurulu Üyesi : Emre Türkmen

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı