REKLAMI GEÇ

BU PANAYIR ÖĞRENCİLER İÇİN

BU PANAYIR ÖĞRENCİLER İÇİN

Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak üzere organize ettiği “Alışveriş Şenliği”nin üçüncüsünü gerçekleştirdi. 39 firmanın katıldığı panayırdan elde edilen gelirin tamamı öğrencilere aktarılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 13:14

Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, her yıl ortalama 100 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlıyor. Burslara kaynak sağlamak için gerçekleştirdiği “Alışveriş Şenliği”ni üçüncü kez düzenleyen dernek, firmalardan da ciddi destek aldı.

Sabanoğlu Grıl’de gerçekleştirilen panayıra 39 firma katıldı. Anneler Günü konseptiyle düzenlenen panayırın süslemeleri de özel olarak yapıldı. Panayırda stant açan 39 firma, birbirinden özel ürünlerini satışa sundu.

Yoğun ilgi gören panayır ile ilgili bilgi veren Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Nalan Kaynak, her yıl ortalama 100 üniversite öğrencisine burs verdiklerini, bunun önemli bir bölümünü de alışveriş şenliğinden karşıladıklarını söyledi.

Bu yıl Anneler Günü konseptiyle hazırladıkları panayıra gösterilen ilginin kendilerini son derece sevindirdiğini belirten Kaynak, “39 firma davetimize olumlu yanıt verdi ve yanımızda yer aldı. Mükemmel bir ortam hazırlandı, panayır alanı konsepte uygun olarak süslendi. Firmalar açtıkları stantlarda ürünleri satışa sundu, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Elde ettiğimiz gelirin tamamını eğitimlerini üstlendiğimiz üniversite öğrencilerine aktarıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı