REKLAMI GEÇ

Rotaractlardan çevre eğitimi

Rotaractlardan çevre eğitimi

Denizli Rotaract Kulübü üyeleri, DOÇEV ile birlikte gerçekleştirdikleri “Atık Pil toplama” kampanyası çerçevesinde düzenledikleri eğitim çalışmalarına Kocadere Vali Mehmet Özgün okulunda devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 15:55

Denizli Rotaract Kulübü’nün, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek, çevre duyarlılığı oluşturmak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak amacıyla, DOÇEV ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Atık Pil Toplama” kampanyası devam ediyor.

Rotaract Kulübü üyeleri, Kocadere Vali Mehmet Özgün ilkokulu ve ortaokulu bölümü öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenledi. Etkinlik hakkında bilgi veren Denizli Rotaract Kulübü Başkanı Müge İbanoğlu, “Kocadere Vali Mehmet Özgün ilk ve ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinde, DOÇEV Eğitmeni Özgur Akan, öğrencilere geri dönüşümün önemi ve çevreye duyarlılık konularında 2 ayrı eğitim verdi. Ayrıca sınıflara küçük pil kutuları, broşürler, ders programları ve afişler bırakıldı” dedi.

Geri dönüşüm ve çevreye duyarlılığın herkesin görevi olduğunu vurgulayan İbanoğlu, “Hepimizin görevi, bu eğitimleri küçük büyük demeden yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı