REKLAMI GEÇ

Siyasiler basınla buluştu

Siyasiler basınla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Zolan, basın mensuplarının risk altında hizmet verdiğini ve hak ettiklerini alamadıklarını söyledi, Arslan ise gazetecilerin fikirlerinden dolayı tutuklanmaması gerektiğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2016 Cumartesi, 16:47

Denizli Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan da gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle günün ilk ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirdi. Cemiyet Başkanı Ümit Varol’a çiçek sunan Başkan Zolan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cemiyet Başkanı Ümit Varol, 2015’i İlyas Haytan’ın kaybı nedeniyle acı içinde geçirdiklerini belirterek, onun anısına sergi açıldığını söyledi. Varol, Başkan Zolan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

denizli-10-ocak-siyasiler-ziyaret-ic-1

GAZETECİLİK KUTSAL BİR MESLEK
Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Basın mensuplarının gece gündüz demeden çalıştıklarını ve onurlu bir görevi yerine getirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Büyük fekadarlıklarla çalışan gazeteciler, ne yazık ki bu emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Temennim, bu emeklerin karşılıksız kalmamasıdır” dedi.

STANDARDI AŞAĞI ÇEKMEDİNİZ
Denizli basınının il ve ülke yararına çalıştığını belirten Başkan Zolan, “Standartları aşağı çekmediniz. Bu bizim için büyük bir kazanç. Büyükşehir belediyesi olarak gazetecilerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İLYAS’IN KAYBI ÇOK ACI
Gazeteci İlyas Haytan’ın haber peşinde koşarken elim bir kaza sonucu kaybedilmesinin acısını yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, “Geride güzel fotoğrafların, eserlerini bıraktı. Bize düşen de onun geride bıraktıklarına sahip çıkmak. Biz ailesine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

denizli-10-ocak-siyasiler-ziyaret-ic
CHP’LİLERDEN ZİYARET
Zolan’ın ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni dün Silivri’de nöbet tutan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, İl Başkanı Teoman Sancar, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

GAZETECİLER FİKİRLERİNDEN DOLAYI TUTUKLANMAMALI
CHP’li Vekil Arslan, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı. Arslan, “Mesleğinizin sıkıntılarını sorunlarını biliyoruz. Hiçbir gazeteci fikirlerinden ve yaptığı haberlerden dolayı tutuklanmamalı. Bununla ilgili çalışmamız var. Çok kısa sürede Meclis’e önerge olarak verilecek” dedi.
İl Başkanı Sancar ise, yerel basınla birlikte, kardeşlik ve dostluk içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı