REKLAMI GEÇ

Soroptimist Kulübü’nden kitap kampanyası

Soroptimist Kulübü’nden kitap kampanyası

Denizli Soroptimist Kulübü, Kadın Konuk Evi, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu, toplum merkezleri ve çocuk evleri için kitap kampanyası düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Denizli Soroptimist Kulübü (İş ve Meslek Kadınları Derneği), Denizli’de, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan, Kadın Konuk Evi, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu, toplum merkezleri ve çocuk evleri için kitap kampanyası düzenledi. Kampanya ile hem Kadın Konuk Evi’ndeki misafir kadınlara, hem de diğer yerlerdeki çocuklara, gerek derslerinde yardımcı olması için kitap-ansiklopedi gibi kaynaklar, gerekse roman, dergi vb. yayınlar toplanacak.

Denizli Soroptimist Kulübü Başkanı Bilge Başöz, “Ülkemizin sosyal-ekonomik-kültürel vb. her türlü sorununun çözümündeki en önemli anahtarın eğitim olduğu göz önüne alındığında, kampanyamızın ne denli gerekli olduğu anlaşılabilecektir” dedi. Başöz, kampanya için kitap 4 kitap toplama merkezi belirlendiğini ve bunların Ankara yolu üzerindeki Mesa Etikat, Saltak Mahallesi 1521 Sokak’taki Nalbant-Karataşlı Hukuk Bürosu, Saltak Caddesi’ndeki Filiz Optik ve Çamlaraltı Mahallesi’ndeki Oylum Rehabilitasyon Merkezi olduğunu belirtti.

Başöz, kampanyaya destek beklediklerini ve kampanyaya katılmak isteyenlerin kitap, dergi vb yayınları, kitap toplama merkezlerine bırakabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı