REKLAMI GEÇ

TEGV’den ‘Hiç bana sordunuz mu’ kampanyası

TEGV’den ‘Hiç bana sordunuz mu’ kampanyası

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) her çocuğun hakkı olan eğitime ulaşabilmesi için ‘Hiç bana sordunuz mu?’ sloganıyla kampanya başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2016 Çarşamba, 14:38

TEGV Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, kampanyayla eğitimden uzak kalan çocukların hayallerine ulaşmalarının amaçlandığı, bunun gerçekleşmesine katkıda bulunmak isteyenlerin ‘Hiç Bana Sordunuz Mu’ kampanyasına desteklerinin beklendiği belirtildi.

Ülkede yaşanan pek çok sorununun temelinde eğitim eksikliğinin yattığına dikkat çekilen açıklamada, “Biz de TEGV olarak, ülkemizin eğitim sorunlarına dikkat çekmek ve eğitim alanında çocuklarımıza verdiğimiz desteği anlatmak için yeni bir kampanya başlatıyoruz. Kampanyamızı, çocuklarımızın ‘Hiç Bana Sordunuz mu’ ile başlayan ve eğitim desteği sayesinde hayallerine, umutlarına daha da yaklaşabilmelerinin özlemini anlatmaları üzerine kurguladık. Desteğiniz her zaman olduğu gibi, şimdi de çok değerli. Gelin çocuklarımızın umutlarına bir kez daha destek verelim. Onları eğitimle destekleyelim, geleceğe daha donanımlı hazırlayalım.Çünkü bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı