REKLAMI GEÇ

Kurşunoğlu sordu: Kale’de neler oluyor?

Kurşunoğlu sordu: Kale’de neler oluyor?

Kale Devlet Hastanesi’nde iki personelin işten çıkarılması ve bir hemşirenin geçici görevlendirilmesi Türk Sağlık Sen’i harekete geçirdi. Başkan Kurşunluoğlu “Keyfiyet mi var?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2015 Pazartesi, 14:00

Kale Devlet Hastanesi’nde kısa süre önce iki personelin gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldığını bir hemşirenin de geçici görevle Tavas’a nakledildiğini savunan Türk Sağlık Sen Başkanı Rayif Kurşunluoğlu, “Uygulamada keyfiyet mi var?” diye sordu.

Kurşunluoğlu konu hakkında basın toplantısı düzenleyerek keyfi işten çıkarmalar ve geçici görevlendirmelerle ilgili şikayetler aldıklarını söyledi.

Kale Devlet hastanesinde 25-26 Haziran 2015 tarihlerinde hizmet alımı ile çalışan 2 personelin herhangi bir neden bildirilmeden işten çıkarıldığını ve kadrosu Kale Devlet Hastanesinde olan bir hemşire de ihtiyaca binaen Tavas Devlet Hastanesine iki ay geçici görevle görevlendirildiğini açıklayan Kurşunoğlu, “Gerçekten bazılarının keyifleri yerine gelsin diye işten çıkarıldılar ise bu işin vebalini kim verecek” dedi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden açıklama beklediklerini belirten Kurşunoğlu, “Geçici görevle görevlendirilen personelin görevlendirilmesinde şartlar veya kriterler göz önünde bulundurulmuş mudur? Açıkçası Geçici Görevlendirme Genelgesine uyulmuş mudur? Satınalma biriminde çalışan personele, birilerinin işlerine taş koyduğu için mi yoksa birilerini rahatsız ettiği için mi geçici görev verilmiştir” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı