REKLAMI GEÇ

“Türk Silahlı Kuvvetleri’ne güveniyor ve inanıyoruz”

“Türk Silahlı Kuvvetleri’ne güveniyor ve inanıyoruz”

Türkiye Partisi Merkez İlçe Başkanı Nafiz Öz, Orgeneral Başbuğ’un yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Öz, “Türk Silahlı Kuvvetleri’ne güveniyor ve inanıyoruz ve onlara yapılan haksız eleştirileri ve imaları kınıyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2009 Cuma, 18:35

Türkiye Partisi Merkez İlçe Başkanı Nafiz Öz, Orgeneral İlker Başbuğ’un, televizyonlardan yaptığı konuşmasının ardından, bir açıklama yaparak, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni duydukları güveni dile getirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne güvendiklerini, inandıklarını, onlara yapılan haksız eleştirileri ve imaları kınadıklarını belirten Öz, “TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) gücünü Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdinden almaktadır. Türkiye Partisi olarak bizler de ülkemizi korumak ve gelecekteki mutlu günleri yaşatmak için, ‘ya cephede savaşmışsın ya da siyasette’ mantığının doğru olduğunun bilinci içerisindeyiz. Ülkemizin bekasını ve geleceğini koruyan Ordumuza, hiçbir dönemde bu kadar yüklenilmemişti. Her kurumu ve grubu birbirinden ayrıştıran, birleştireceğiz diye ortaya çıkarak herkesle kavga ederek başlangıç yapan ne yazık ki bu iktidardır” dedi.

“Beni sokmayan yılan bin yaşasın” devrinin sona erdiğini belirten Öz, “Bu yılanlar sırayla hepimizi sokacaktır. Artık yeni bir zihniyet, yeni bir siyaset anlayışı ile bilinçlenip hedefe yürümeliyiz. Ülkemizin her sorunu demokrasiyi özümsemekle çözülecektir. Eski geleneksel parti ve siyaset anlayışı devri bitmiştir. Her alanda, ülkemiz için çalışmanın sorumluluğunu ve bilincini unutmamalıyız. Eğer siyasetten, siyasetçiden korkarsak ne yazık ki ülkemiz ‘böyle gelmiş böyle gider’ zihniyetiyle yönetilmeye devam eder. Bunun da sorumlusu bu mücadelenin içinde olmayanlardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı