REKLAMI GEÇ

Twitter yasağına Facbook’tan şükretti

Twitter yasağına Facbook’tan şükretti

Twitter’in kapatılmasına ülke ve dünya çapında tepkiler devam ederken, Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Tavşan, bu gelişmeyi şükür ve dua ile karşıladı. Twitter’ın kapatılmasını destekleyen Tavşan’ın “Twitter kapandı. Rabbime şükür ona ayırdığımız zamanı Rabbim Sana ayırmayı nasip eyle” temennisini, başka bir sosyal medya platformu olan Facebook’tan paylaşması ise gülümseten bir ironi olarak kayıtlara geçti.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 14:40

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Twitter’ın kökünü kazıyacağız” açıklamasını yapmasından saatler sonunda, twitter’e ulaşımın engellenmesi, gündemin ilk sırasındaki tartışma konusu oldu. Bu karara, Türkiye’nin yanı sıra, dünyadan da tepkiler yağdı, özgürlüklerin kısıtlanması anlamındaki kaygılar dile getirildi.

ic

Herkes twitter yasağını eleştirirken, hükümetin temsilcileri bile, bunun bir yasaklama olmadığı gibi yumuşatıcı açıklamalar yapmaya çalışırken, Ak Parti hükümetine yakınlığı ile bilinen Memur-Sen’in Denizli Temsilcisi Osman Tavşan’dan ilginç bir çıkış geldi.

Tavşan, facebook hesabından, “Twitter kapandı. Rabbime şükür ona ayırdığımız zamanı Rabbim Sana ayırmayı nasip eyle” açıklamasında bulundu. Tavşan’ın twitter’ın kapanmasını başka bir sosyal medya platformu olan facebook’tan desteklemesi ise olayın farklı bir boyutu. Twitter’da harcanan zamana işaret eden Tavşan’ın facbook’ta zaman harcayarak böyle bir paylaşımda bulunması ise okuyanları hem şaşırttı, hem gülümsetti.

Yorumlar

horoz   -  Bağlantı 15 Ekim 2014, 16:35

adamın faceden alıntı yapmış denizli haber espri olsun demiş yazmış altı boş gezenin kalfalarıda yorum diye yazmışlar çookkkk güldümya

Salih   -  Bağlantı 25 Mart 2014, 16:58

Allah sana akıl fikir versin.. Herkezin efendisi belli senin ve sendikanın da.

cem s   -  Bağlantı 23 Mart 2014, 05:39

twwtır kapandı ama sen sosyal paylasım sitelerinden vazgemiyosun ne hikmetse face sanki farklı bişeymi.faceden sesini duyuruyosun.istemez koy yan cep gibi bişe oluyo.birde bizim toplummuzda söyle bişey var.yaptığı şeyi başkalarınada hissettirmek gibi örnrğin bi yardım yapıyo altı üstü tüm denizliye duyuruyo kardeşim yapıyon bari sevabı kalsın.bununkide o hesap .

aytekin   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 22:33

facebookta kapanırsa Hacca gidersin artıkım…

kenan   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 21:42

eminim millet vekiliniz egemen bağış sizin gibi düşünmemiştir!!cuma bugün cuma idi,google’den ayet çakmamış,bakara süresini paylaşamamıştır ALLAH’tan kormaz,kuldan utanmaz

haydar   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 18:11

o zaman facebookla da uğraşma hacı, üstelik kimseye silah zoruyla hesap açmıyorlar, ilgilenmeyen ilgilenmiyor sen de git evde otur, hükümet ne yapsa amin diyeceksin

ibrahim   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 15:49

iyi ki bu sendikaya üye değilim derhal istifa ederdim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı