REKLAMI GEÇ

Uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER) tarafından üyelere piknik, çocuklara ise uçurtma şenliği düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 11:21

Karataş piknik alanında gerçekleştirilen ‘uçurtma şenliği’nde çocukların evlerinde yaptıkları onlarca uçurtma gökyüzünü süsledi. Etkinlik kapsamında düzenlenen en güze uçurtma yarışmasının birincisi Fatma Erdem seçildi. Etkinliğe katılanlara kitap ve oyuncak hediye edildi.

EMEKDER Başkanı Rasim Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında dernek üyelerine ve üye çocuklarına yönelik etkinlik organize ettiklerini söyledi.

Havanın güzel olması nedeniyle etkinliğe katılımın çok yüksek olduğunu belirten Başkan Öztürk, “Ülkemizde her yıl 23 Nisan’da Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olmasını önemsediğimizi belirtmek istiyoruz. Üyelerimizin ve çocuklarımızın güzel bir hafta sonu geçirmesini istedik. Düzenlediğimiz piknik ve uçurtma şenliği yoğun ilgi gördü. Çeşitli oyunlar oynayarak günün tadını çıkaran çocuklarımız yaptıkları birbirinden farklı güzel uçurtmayı da uçurdu. En güzel uçurtma yarışmamızda da jürimiz çok zorlandı. Gelecek yıllarda da pikniğimiz ve uçurtma şenliğimizi düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. Şenlik sonunda gerçekleştirilen en güzel uçurtma yarışmasında birinciliği Fatma Erdem, ikinciliği Nilüfer Şeker, üçüncülüğü Hediye Kaya, jüri ödüllerini ise Yaşar Sobacı ve Talha Öztürk kazandı. Çocuklara madalya ödüllerini dernek yönetim kurulu üyeleri taktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı