REKLAMI GEÇ

Üniversite yardımlaşma derneğinden üniversite öğrencilerine sıcak çorba

Üniversite yardımlaşma derneğinden üniversite öğrencilerine sıcak çorba

Pamukkale Üniversitesi Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (PÜMDER), üniversite öğrencilerine ücretsiz çorba ikramına başladı. Öğrencilerin ilk günde yoğun ilgisiyle karşılanan sıcak çorba ikramı soğuk havada içenlerin içini ısıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2020 Çarşamba, 10:56

Çorba ikramını ilk etapta günlük 100-150 öğrenci olarak ve haftanın belirli günlerinde yapmayı planlayan PÜMDER, ilerleyen günlerde talebe göre sayıyı daha da arttırmayı hedefliyor.

Soğuk kış günlerinde öğrencilere ücretsiz sıcak çorba ikramı Denizli Kredi Yurtlar Kurumu yakınlarındaki Fiocco Kafe bahçesinden yapılacak ve öğrenciler saat 16.30’da başlayacak çorba ikramından yararlanabilecek.

PÜMDER Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kompas, derneğin yalnızca kendi mensuplarına dönük yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri ile sınırlı kalmayacağını belirterek, başlatılan çorba ikramı ile benzeri sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza atarak, yardımlaşma ve dayanışma misyonunu toplumun daha geniş kesimlerine yayacaklarını kaydetti.

Kompas, derneğin sosyal projelerine katkıda bulunmak isteyen yardımseverlerin imkânları ölçüsünde katkılarını beklediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı