REKLAMI GEÇ

Üstün hizmet ödülü için Vali’ye teşekkür

Üstün hizmet ödülü için Vali’ye teşekkür

KAGED Başkanı Nurcan Dalbudak, KAGED olarak TBMM Üstün Hizmet Ödülü almalarında yaptıkları yardımlar nedeniyle, Vali Erkmen’i makamında ziyaret ederek, Erkmen’e teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2010 Cumartesi, 15:35

Kadın Gelişim ve Kültür Derneği (KAGED) Yönetim Kurulu üyeleri Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, KAGED Başkanı Nurcan Dalbudak ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KAGED Başkanı Nurcan Dalbudak, geçtiğimiz aylarda dernek olarak TBMM Üstün Hizmet Ödülü almalarında yaptıkları yardımlardan dolayı Vali Yavuz Erkmen’e teşekkür ederek, önümüzdeki zamanlarda üçüncü bir çocuk evi yapmayı planladıklarını söyledi. Vali Yavuz Erkmen ise, ziyaretlerinden dolayı KAGED yönetim kulununa teşekkür ederek, “Kendileri İlimizde çok güzel sosyal projeler konusunda üstün gayretler gösteriyorlar. Özellikle Çocuk Yuvasında kalan çocuklarımızın evlere çıkartılması ve onların ondan sonraki hayatlarının devamı konusunda çok güzel faaliyetlerde bulundular. Bunun devamının geleceğini de biliyoruz. Değişik projelerle İlimizin her yönü ile kalkınmasına hizmet eden bir Sivil Toplum Örgütü olarak arkadaşlarımız başarıyla çalışmalarını devam ettiriyorlar. Bu gayretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Öncelikli hedef halkın takdirini kazanmaktır. Arkadaşlarımız da bunu kazanmış durumdadırlar. Bu kadar başarının da bir karşılığı olmalıdır. Arkadaşlarımız da TBMM’nin Üstün Hizmet Ödülü ile ödüllendirildiler. Orada arkadaşlarımızla olmak bizim için de çok güzel bir duyguydu. O ödül de yeni bir motivasyon olmuştur. Bu güzel çalışmaların devamı gelecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı